Ud over vejning og kontrol udfører Vejebro Aarhus også andre services relateret til kontrol- og inspektionsområdet, herunder den maritime industri, forsikringsselskaber, revisorer, banker og myndigheder. Der udføres blandt andet:

Draft survey - opmåling af skib før og efter lastning/losning, hvorved man konstaterer kvantum lastet ombord eller losset fra skibet. Benyttes ofte i forbindelse med tørlaster, hvor der ikke er nogen mulighed for at veje varen.

Ullage - igen en opmåling af skib (eller tank) for at konstatere kvantum lastet eller losset fra skibet eller tanken. Benyttes i forbindelse med flydende laster som fx olier, hvor der ikke er mulighed for at veje varen.

Marine surveys - der kan være mange grunde til at udføre en marine survey, men ofte er det for at få konstateret, at der ikke er sket nogen beskadigelse på varen eller skibet. Det kan også være, at man vil være sikker på, at godset man afskiber eller transporterer, ikke komme ud for nogen skader undervejs fra laste- til lossehavn.

Tally - tælle en, tælle to, tælle tre - det kan lyde simpelt, men det er faktisk sværere end man skulle tro. Vi har erfaringen med at udføre tally kontrol i forbindelse med lastning og losning fra skibe, biler og containers. Vi udfører også lageroptælling for at din virksomhed kan dokumentere det præcise antal enheder på lager.

Nedvejning - en mulighed for, at du måske kan spare på din bil's årlige registrerings- og vægtafgift.

Skulle du eller din virksomhed have behov for nogle af ovennævnte services, bedes du kontakte os med henblik på en samtale herom.

Del siden: